Navijačima prekipjelo

Armada je zaustavljala vozila s igračima Rijeke na odlasku s Rujevice, ali nije bilo fizičkih napada

Denis Frančišković

Armada ispred ulaza u kamp/V. KARUZA

Armada ispred ulaza u kamp/V. KARUZA

Najvatreniji navijači "bijelih" nikad dosad na Rujevici nisu reagiralo na ovakav način, očito "prekipjelo" je i njima zbog posljednjih loših izvedbi momčadi koja je daleko od prepoznatljive Rijeke



RIJEKA Najvatreniji navijači Rijeke, oko 200-pripadnika Armade, hukom s brda uz veliki prepoznatljiv transparent iznad sjevera bodrili su momčad tijekom cijelog derbija. A kako su se bližile završne minute susreta sve je otišlo u drugu krajnost, počelo je vrijeđanje igrača, i Rijekinih i Hajdukovih koji su posljednji ostali na travnjaku i s posebnim emocijama slavili najnoviju pobjedu.



I dok su “hajdukovci” još slavili ispred tribine, na ulazu u stadion pojavilo se oko pedesetak domaćih navijača koji su nastavili s uvredama na račun igrača, scene su bile poprilično neugodne, no sve je osiguravala policija s tri “marice”. Navijači su vrijeđali igrače uz povike “Igrajte pe…i, dobit će te batine!”, no uz “ugodne razgovore” s onima koje su uspjeli zaustaviti pri ulazu kod rampe nije bilo fizičkih napada. Sve u stilu “počnite već jednom igrati kako treba”.





Najvatreniji navijači “bijelih” nikad dosad na Rujevici nisu reagiralo na ovakav način, očito “prekipjelo” je i njima zbog posljednjih loših izvedbi momčadi koja je daleko od prepoznatljive Rijeke. Još kad se izgubi dvaput zaredom od Hajduka, bez da se “ginulo” na travnjaku, nezadovoljstvo buja poput kvasca.