Sretni strijelac

ANTONIO MIRKO ČOLAK: Ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone, cilj je ostati drugi

Katarina Blažević

Antonio Mirko Čolak/V. KARUZA

Antonio Mirko Čolak/V. KARUZARIJEKA Antonio Mirko Čolak nije krio svoje oduševljenje nakon pogotka i trijumfa u Jadranskom derbiju.


– Čestitke cijeloj ekipi, mislim da je ovo bila naša najbolja utakmica u sezoni, dobili smo skoro dvaki duel, imali smo još više šansi, skidam kapu cijeloj ekipi. Naravno, uz podršku navijača je sve ovo došlo. Mi se fokusiramo samo na sebe, trener nas je dobro pripremio, na kraju smo zasluženo pobijedili. Naravno da nam ovo puno znači zbog preuzimanja drugoga mjesta, ali ipak je ovo tek tri boda, imamo još puno utakmica ispred nas, sljedeći tjedan opet igramo za tri boda i tako ćemo opet biti fokusirani. Cilj nam je ostati na drugome mjestu – rekao je Čolak.


Veznjak Ivan Lepinjica odigrao je još jednu dobru partiju u bijelom dresu.
– Tri boda su tu, kao što smo i očekivali. Proveli smo na terenu sve kako smo tražili jedno drugoga, hvala navijačima koji su nas bodrili sa tribina. Ima još puno utakmica, i moramo sve utakmice odigrat maksimalno koliko možemo i onda imamo velike šanse za drugo mjesto na kraju sezone. Priče o transferima na zimu? To nije ostavilo utjecaja na mene, ne zamaram se time, niti sam se ikada zamarao. Fokusiran sam na Rijeku, drugo mjesto i Kup – rekao je Lepinjica.