ODGODA

Ništa od trećeg okršaja: Tyson Fury pozitivan na COVID-19, odgođen meč s Deontayom Wilderom

Hina

Tyson Fury i Deontay Wilder/Foto: REUTERS

Tyson Fury i Deontay Wilder/Foto: REUTERS

Fury je pozitivan na testiranju na COVID-19  i ima simptome, javljaju britanski mediji. On se cijepio protiv virusa COVID-19, ali samo jednom dozom.LONDON Treći meč između Tysona Furyja i Deontaya Wildera koji se trebao održati 24. srpnja odgođen je zbog zaraženih virusom COVID-19 u kampu britanskog boksača.


Fury je pozitivan na testiranju na COVID-19  i ima simptome, javljaju britanski mediji. On se cijepio protiv virusa COVID-19, ali samo jednom dozom.


Prema pisanju medija u kampu irskog boksača pozitivni su pomoćni trener Andy Lee, Isaac Lowe i bivši boksač Joseph Parker i sva trojica mu pomažu da se pripremi za borbu s Wilderom.
Mediji također nagađaju da bi novi termin za ovu treću borbu mogao biti negdje početkom listopada.


Fury je pobijedio Wildera i postao WBC prvak u veljači 2020. godine, 14 mjeseci nakon što je njihova prva borba u Los Angelesu završila remijem. Nakon što je treća borba između njih dvojice nekoliko puta odgađana zbog pandemije koronavirusa, Fury je želio borbu protiv Anthonyja Joshue koji je vlasnik ostale tri titule u teškoj kategoriji. Međutim, američki sud je odlučio da se Britanac mora ponovo boriti s Wilderom jer je ugovorom predviđena i treća borba. Fury i Wilder su prvu borbu završili bez pobjedika, a u drugoj je Fury slavio nokautom. Fury je pokušavao dogovoriti borbu protiv Anthonyja Joshue, ali je Wilder dobio pravnu bitku i osigurao i treću borbu protiv Furyja.