SP u Kataru

Neymar zakasnio na okupljanje Brazila uoči odlaska u Katar, zvijezda PSG-a imala problema sa zrakoplovom

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Svih 26 igrača u momčadi trebalo se u ponedjeljak ujutro javiti u Juventusov trening centar, ali Neymar i Marquinhos, koji igraju za Paris St Germain, kasnili su jer je zrakoplov morao biti promijenjen zbog mehaničkih problemaTORINO Neymar i Marquinhos zakasnili su na prvi dan okupljanja Brazilaca uoči Svjetskog prvenstva u ponedjeljak zbog problema s letom iz Pariza za Torino, gdje Brazil održava petodnevni kamp prije leta za Dohu.


Svih 26 igrača u momčadi trebalo se u ponedjeljak ujutro javiti u Juventusov trening centar, ali Neymar i Marquinhos, koji igraju za Paris St Germain, kasnili su jer je zrakoplov morao biti promijenjen zbog mehaničkih problema.


Njih dvojica stigli su poslijepodne dok je trener Tite izvodio prvi trening s laganim vježbama u kojima je sudjelovalo 14 igrača u momčadi koji nisu igrali za svoje klubove tijekom vikenda.
Neymar i Marquinhos pridružili su se ostalim igračima u teretani na kraju treninga.


Prema riječima stručnog stožera Brazila, plan je iskoristiti prva dva dana u Torinu za procjenu fizičkog stanja igrača i upravljanje opterećenjem aktivnosti.Prvi puni trening na terenu namjeravaju održati u srijedu.


Brazil počinje svoju kampanju u skupini G Svjetskog prvenstva protiv Srbije 24. studenoga prije nego što se suoči sa Švicarskom i Kamerunom.