Greška zaposlenika

Nevjerojatna situacija. Osimhen planira tužiti vlastiti klub jer ga je ismijavao na TikToku!

Hina

Victor Osimhen/Foto REUTERS

Victor Osimhen/Foto REUTERS

Objava na TikToku prikazuje promašeni jedanaesterac Osimhena protiv Bologne (0:0), a snimku prati glas koji govori: "Daj mi penal, molim te. ”



NAPULJ Agent Victora Osimhena zaprijetio je da će tužiti Napoli nakon što je na TikTok računu talijanskog kluba objavljen video ismijavanja nigerijskog napadača koji je promašio jedanaesterac u nedjelju protiv Bologne.


“Ono što se dogodilo na službenom Napolijevom računu na platformi TikTok nije prihvatljivo”, kazao je Roberto Calenda.


“Prvo je objavljen video koji ismijava Victora, a zatim je obrisan. Ovo je ozbiljna činjenica koja nanosi značajnu štetu igraču i pridonosi tretmanu kojem je u posljednje vrijeme izložen u medijima i lažnim vijestima”, nastavio je agent.




“Zadržavamo pravo pokretanja pravnog postupka i bilo kakve korisne inicijative za zaštitu Victora”, zaključio je.


Ova objava na TikToku prikazuje promašeni jedanaesterac Osimhena protiv Bologne (0:0), a snimku prati glas koji govori: “Daj mi penal, molim te. ”


Osimhen (24) je prošle godine bio najbolji strijelac Serie A, a  ove je sezone do sada zabio tri gola: Međutim izrazio je nezadovoljstvo treneru Rudiju Garciji kada je zamijenjen na kraju utakmice protiv Bologne.


Osimhena, koji se pridružio Napoliju iz Lillea 2020., ovog su ljeta priželjkivala velika imena europskog nogometa, uključujući Chelsea i Manchester United, ali predsjednik i vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis stavio je veto i sastao se s njegovim agentom nekoliko puta kako bi ga nagovorio da produži ugovor.


Napoli, sedmi u prvenstvu sa sedam bodova manje od vodećeg  Intera, u šestom kolu dočekuje Udinese.