PRVA HNL

Nevistić uoči novog Jadranskog derbija: “Svi znamo što ta utakmica znači za naš klub, vjerujem u pobjedu”

Portal Novi list

Ivan Nevistić/Foto NK Rijeka

Ivan Nevistić/Foto NK Rijeka

"Svi znamo što ta utakmica znači za nas i za naš klub. Imamo sada vremena da se odmorimo i pripremimo te vjerujem da ćemo dok istrčimo na teren dati maksimum i pobijediti te sačuvati to treće mjesto, koje po mojem mišljenju i zaslužujemo", rekao je vratar Rijeke.



RIJEKA U nedjeljnom derbiju 31. kola Prve HNL Rijeka i Osijek su na Rujevici odigrali bez golova, nakon čega je Osijek sve dalje od titule, ali Rijeka je ostala treća.


Nogometaši Rijeke u posljednjih šest prvenstvenih utakmica u četiri navrata sačuvali su mrežu netaknutom, a jedan od najzaslužnijih je vratar Rijeke Ivan Nevistić, koji je i u remiju protiv Osijeka obranio nekoliko teških udaraca.


“Bio je dobar derbi, obje ekipe su bile na visokom nivou. Treba izvući pozitivne stvari  iz ove utakmice, nismo primili gol i igrali smo dobro. Nismo osvojili tri boda, ali ne smijemo biti nezadovoljni”, rekao je Nevistić.




Već idući tjedan Rijeku čeka novi derbi, gostuju na Poljudu kod Hajduka koji je prethodno kolo poražen od Dinama, a protiv Rijeke će tražiti priliku da dođe bližu trećem mjestu.


“Svi znamo što ta utakmica znači za nas i za naš klub. Imamo sada vremena da se odmorimo i pripremimo te vjerujem da ćemo dok istrčimo na teren dati maksimum i pobijediti te sačuvati to treće mjesto, koje po mojem mišljenju i zaslužujemo”, zaključio je vratar Rijeke.