Serie A

Neuvjerljivo slavlje milanskog Intera, Martinez pogotkom u trećoj minuti donio tri boda Nerazzurrima

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Utakmica je odlučena već u trećoj minuti kada je jedini strijelac bio Argentinac Lautaro Martinez. Do kraja poluvremena Inter je imao još dvije-tri solidne šanse koje nisu pretvorene u pogodak, dok se u nastavku igralo u vrlo sporom ritmu



MILANO Makar su ponudili neuvjerljivu partiju nogometaši Intera su osvojili tri domaća boda, u ogledu 18. kola talijanske Serie A svladali su Veronu 1-0.


Utakmica je odlučena već u trećoj minuti kada je jedini strijelac bio Argentinac Lautaro Martinez. Do kraja poluvremena Inter je imao još dvije-tri solidne šanse koje nisu pretvorene u pogodak, dok se u nastavku igralo u vrlo sporom ritmu. Inter nije želio, a Verona nije imala kvalitetu prijetiti te je sve završilo minimalnim domaćim slavljem 1-0.


Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije bio u kadru Intera koji se na ljestvici bodovno izjednačio s trećim Juventusom. Verona je i dalje u opasnoj zoni, na 18. mjestu.




Nedjelja donosi utakmice Sassuolo – Lazio, Torino – Spezia, Udinese – Bologna, Atalanta – Salernitana i Roma – Fiorentina. Kolo završava u ponedjeljak susretom Empoli – Sampdoria.