Serie A

Napoli prokockao vodstvo 2:0, njegov kiks iskoristio Milan uvjerljivom pobjedom protiv Genoe

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Put ka pobjedi Milana utro je Ibrahimović sjajnim slobodnim udarcem sa 25 meara u 10. minuti, a nastavio je Messias golovima u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena i 61. minuti.



RIM Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Napoli u susretu je 15. kola na gostovanju kod Sassuola odigrao 2-2 (0-0) iako je vodio sa 2-0.


Napoli je poveo 2-0 pogocima Fabiana Ruiza u 51. i Mertensa u 59. minuti te se činilo kako je osigurao tri boda, no u 71. minuti Scamacca je atraktivnim potezom prepolovio zaostatak Sassuola da bi kapetan Ferrari glavom u 89. minuti poravnao na 2-2. Domaći sastav je čak u sudačkoj nadoknadi preko Defrela stigao i do trećeg gola, no nakon intervencije VAR-a taj gol je poništen zbog prethodnog prekršaja na Rrahmaniju.


Kiks Napolija iskoristio je drugi Milan uvjerljivom 3-0 (2-0) gostujućom pobjedom protiv Genoe, koju vodi njegov bivši napadač Andrij Ševčenko. Put ka pobjedi Milana utro je Ibrahimović sjajnim slobodnim udarcem sa 25 meara u 10. minuti, a nastavio je Messias golovima u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena i 61. minuti.