Romantika u Tokiju

Napadač Njemačke zaprosio djevojku tijekom razgovora za televiziju: “Htio sam čekati da zabijem gol, ali tko zna kada bi to bilo”

Hina

KLEKNUO PRED KAMERAMA - Max Kruse/Foto Screenshot

KLEKNUO PRED KAMERAMA - Max Kruse/Foto Screenshot

Napadač Union Berlina je tijekom razgovora za ARD uzeo u ruke mikrofon te skinuo reprezentativni dres ostavši u majici na kojoj je na kurdskom jeziku pisalo "Volim te, hoćeš li se udati za mene?"



TOKIO Njemačka nogometna reprezentacija je u susretu 2. kola olimpijskog turnira pobijedila Saudijsku Arabiju sa 3-2, no “potez dana” napadač Max Kruse je izveo nakon utakmice zaprosivši djevojku uživo u programu ARD-a.


Napadač Union Berlina je tijekom razgovora za ARD uzeo u ruke mikrofon te skinuo reprezentativni dres ostavši u majici na kojoj je na kurdskom jeziku pisalo “Volim te, hoćeš li se udati za mene?”


Zatim je kleknuo i nastavio: “Ljubavi, zajedno smo već mjesecima, skoro godinu dana, bilo je to sjajno vrijeme. Volim te i pitam se bi li htjela biti moja supruga.”




Njemački napadač je prošnju htio obaviti u susretu protiv Brazila, no “elf” je utakmicu izgubio sa 2-4, a Kruse se nije uspio upisati među strijelce.



“Želio sam to napraviti kada postignem pogodak, ali tko zna kada će se to dogoditi,” kazao je sa smiješkom 33-godišnji Kruse koji je tijekom karijere igrao i za Fenerbahče, Werder, Wolfsburg, Borussiu Moenchengladbach…


Za njemačku vrstu je sakupio 13 nastupa, a u Tokiju je jedan od trojice igrača “elfa” starijih od 23 godine. Druga dvojica su kapetan Maximilian Arnold (27) i Nadiem Amiri (24). Njemački mediji navode kako je Kruseova djevojka nešto kasnije prihvatila bračnu ponudu.