OZLIJEDIO SE I BUDIMIR

Nakon Modrića za sljedeću kvalifikacijsku utakmicu otpao još jedan Vatreni

Hina

Ante Budimir/Foto REUTERS

Ante Budimir/Foto REUTERS

Magnetska rezonancija potvrdila je ozljedu prepona, a u konzultaciji liječničkih službi Osasune i hrvatske reprezentacije procijenjeno je kako Budimir ne može konkurirati za utakmicu u srijedu.ZAGREB Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić neće moći računati na napadača Osasune Antu Budimira za kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru zbog ozljede prepona.


Magnetska rezonancija potvrdila je ozljedu prepona, a u konzultaciji liječničkih službi Osasune i hrvatske reprezentacije procijenjeno je kako Budimir ne može konkurirati za utakmicu u srijedu.


Iz Hrvagtskog nogometnog saveza dodali su kako će liječnici nastaviti pratiti Budimirovo stanje te će prema tomu odlučiti može li se 30-godišnji napadač pridružiti reprezentaciji u Bratislavi za utakmicu protiv Slovačke 4. rujna ili tek u Splitu za utakmicu protiv Slovenije 7. rujna.
Nakon dva odigrana kola u kvalifikacijama za SP Hrvatska i Rusija imaju po šest bodova, Slovačka pet, Cipar četiri, Slovenija tri, a Malta jedan bod.