Buongiorno, Gigio

Najbolji igrač Europskog prvenstva i službeno predstavljen kao najnovije pojačanje PSG-a

Portal Novi list

Gianluigi Donnarumma/Foto REUTERS

Gianluigi Donnarumma/Foto REUTERS

"Oduševljen sam što sam dio ovako golemog kluba. Osjećam se spremno prihvatiti novi izazov i nastaviti rasti ovdje. U Parizu želim osvojiti koliko god toga je moguće i pružiti radost navijačima”, kazao je Donnarumma.



PARIZ Novopečeni europski prvak s Italijom Gianluigi Donnarumma i službeno je predstavljen kao novi vratar Paris Saint-Germaina. Dosadašnji Milanov čuvar mreže potpisao je ugovor do 2026. godine, a dolazi kao slobodan igrač, tako da Parižani nisu nikome morali plaćati odštetu.


“Oduševljen sam što sam dio ovako golemog kluba. Osjećam se spremno prihvatiti novi izazov i nastaviti rasti ovdje. U Parizu želim osvojiti koliko god toga je moguće i pružiti radost navijačima”, kazao je Donnarumma za službene stranice pariške momčadi.





“Oduševljeni smo što je Donnarumma pojačao Paris Saint-Germain. Čestitamo mu na uspjehu na osvajanju europskog naslova i nagradi za igrača turnira,” dodao je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.


Donnarumma s još uvijek samo 22 godine za Milan je debitirao još 2015. godine i upisao ukupno 251 nastup.  Osvojeni EURO u kojemu je odigrao ključnu ulogu bio mu je tek drugi trofej u karijeri: dotad je podigao jedino trofej Talijanskog superkupa 2016. godine.


Na kraju EURO-a bio je proglašen i najboljim igračem turnira.