STEFANO PIOLI

Nagrada za najbolje otvaranje sezone u 20 godina: Milan priprema novi ugovor za Piolija

Hina

Stefano Pioli/Foto REUTERS

Stefano Pioli/Foto REUTERS

Milan je u prvih sedam kola upisao šest pobjeda i remi uz 15-5 razliku pogodaka, što je najbolji start od osvajanja "Scudetta" u sezoni 2003/04. godine.MILAN Čelnici talijanskog nogometnog velikana Milana pripremaju novi ugovor za trenera Stefana Piolija nakon najboljeg otvaranja sezone “Rossonera” u gotovo 20 godina.


Nakon sedam kola Milan se nalazi na drugom mjestu Serie A sa 19 bodova, dva manje od lidera Napolija koji je otvori sezonu sa sedam uzastopnih pobjeda.


Milan je u prvih sedam kola upisao šest pobjeda i remi uz 15-5 razliku pogodaka, što je najbolji start od osvajanja “Scudetta” u sezoni 2003/04. godine.
Prema MilanNews.it, klub je toliko zadovoljan rezultatima da su spremni započeti pregovore o novom ugovoru s Piolijem. Njegov trenutačni ugovor vrijedi do kraja ove sezone.


Pioli je preuzeo “Rossonere” u listopadu 2019. godine, no u travnju prošle godine nagađalo se kako je na rubu otkaza. Njegovo mjesto trebao je preuzeti Ralf Rangnick.


No, klupsko vodstvo je promijenilo planove i Pioli je ostao na klupi predvodivši Milan do drugog mjesta u Serie A i povratka u Ligu prvaka nakon sedam godina.


Pioli je u 97 nastupa na klupi Milana upisao 54 pobjede, 25 remija i 18 poraza.