Lijevi bek

Nagađanja su službeno i potvrđena: Ennio Travaglia prešao iz Orijenta u Rijeku

Portal Novilist.hr

Foto NK Rijeka

Foto NK Rijeka

Želim se nametnuti treneru, raditi i tako se zahvaliti svima u klubu i ljudima koji su mi dali priliku. Sve to želim opravdati na travnjaku - rekao je Ennio nakon potpisa



RIJEKA Ennio Travaglia prešao je iz riječkoga drugoligaša Orijenta 1919 u prvoligaša Rijeku, potvrđeno je danas nakon što se već nagađalo mjesecima.


Travaglia je potpisao ugovor na tri godine (1+2), a u nedavnim kvalifikacijskim utakmicama Orijenta s Istrom nije zaigrao zbog ozljede.


– Jako sam zadovoljan, kako ne bi bio. Već ranije smo imali određene kontakte. U međuvremenu sam se ozlijedio, pa je uslijedila pandemija koronavirusa te nisam uopće razmišljao da bi se nešto moglo dogoditi – rekao je Ennio Travaglia za službenu klupsku web stranicu.




Rođeni Riječanin popunit će kadar Rijeke na poziciji lijevoga beka, a osim Orijenta igrao je i za mlađe uzraste Dinama i Lokomotive, te potom Zagreb i Lučko.


– Prije svega se želim sa svim upoznati u Rijeci, uklopiti se u ekipu i trenirati. Želim se nametnuti treneru, raditi i tako se zahvaliti svima u klubu i ljudima koji su mi dali priliku. Sve to želim opravdati na travnjaku. Na taj način da pokažem da su dobro odabrali – zaključio je Ennio Travaglia.