Nepoštivanje grba

Na Rujevici su već kaznili i suspendirali juniore koji su pjevali pjesme Hajduka. Trener je ovako komentirao njihov izostanak u prošlom kolu

Portal Novilist.hr

Slavlje juniora protiv Dugopolja/Foto M. LEVAK

Slavlje juniora protiv Dugopolja/Foto M. LEVAK

Juniori su 9. travnja odigrali utakmicu s Dugopoljem, a već tada bilo je sumnjivo što u zapisniku nije bilo polovice standardnih igrača. Trener Goran Gajzler tada je novinaru Novog lista izostanke opravdao kao nepoštivanje discipline i grba Rijeke.



RIJEKA Juniori Rijeke, koji su na jednoj proslavi pjevali navijačke pjesme Hajduka, već su kažnjeni i suspendirani od strane kluba s Rujevice.


Naime, juniori su 9. travnja odigrali utakmicu s Dugopoljem, a već tada bilo je sumnjivo što u zapisniku nije bilo polovice standardnih igrača. Trener Goran Gajzler tada je novinaru Novog lista izostanke opravdao kao nepoštivanje discipline i grba Rijeke.


“Šaren sastav i puno izostanaka? Imali smo određenih problema s odnosom prema treningu i prema dresu tako da su neki ostali izvan konkurencije. No, ima nas dovoljno i oni koji su dobili prigodu dobro su je iskoristili”, rekao je nakon te utakmice trener Goran Gajzler.




Očito su u klubu ranije od ostatka javnosti došli do snimke na kojoj nekoliko juniora, uključujući trenutno seniora Rijeke koji je na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu, pjeva navijačke pjesme Hajduka. “Volim te, Hajduče, od kad znam za sebe. I nakon pobjede i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe”, orila se pjesma u videu.


Navodno je snimka nastala još u veljači kada su Riječani pobijedili Hajduk 3:1, a juniori kluba s Rujevice isti taj dan remizirali s Rudešom. Klupska verzija priče, prema pisanju  24 sata, je da su igrači “svojim pjevanjem zapravo ismijavali Hajduk”. O tome radi li se o ismijavanju ili jednostavno navijačkom pjevanju, prosudite sami.