Pojačanje u veznom redu

Na Rujevici predstavili novo pojačanje, Albanac Selahi i službeno igrač Bijelih: “Već sam igrao s Čopom i sad ćemo se opet sresti”

Portal Novilist.hr

Lindon Selahi/Foto HNK Rijeka

Lindon Selahi/Foto HNK Rijeka

Dovoljno je pogledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva, te ima niz svjetski poznatih igrača. U karijeri sam ujedno igrao s Dujom Čopom u Standardu tako da ćemo se opet sresti



RIJEKA HNK Rijeka na svojim je službenim web stranicama predstavila novog igrača o kojem se u medijama već govorilo proteklih dana – Lindona Selahija. Dvadesetdvogodišnji vezni igrač, inače reprezentativac Albanije, stigao je u Rijeku kao slobodan igrač.


U svojoj karijeri je nastupao i za Standard Liege te Anderlecht, a prije Albanije je nekoliko utakmica odigrao i za belgijsku U-16 reprezentaciju.


– Travnjak izgleda sjajno – bila je prva reakcija Lindona, prenosi HNK Rijeka.




– Danas sam stigao na stadion, izgleda sve jako lijepo, jedva čekam zaigrati pred navijačima Rijeke. Znam da Rijeka ima dugu povijest, posljednjih godina imala je velike uspjehe i u europskim natjecanjima i sretan sam što sam ovdje. Budući da sam porijeklom s Balkana znam jako puno o hrvatskom nogometu.


Dovoljno je pogledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva, te ima niz svjetski poznatih igrača. U karijeri sam ujedno igrao s Dujom Čopom u Standardu tako da ćemo se opet sresti – rekao je Lindon koji će momčad Bijelih pojačati u veznom redu.


– Najbolje se osjećam u veznom redu prema naprijed, volim igrati presing, dobro se osjećam s loptom u nogama, vjerujem da mogu doprinijeti prema naprijed svojim asistencijama. Gledajući ovaj sjajan travnjak vjerujem da mogu pružiti dobre igre u dresu Rijeke.