IPAK NIJE RIJEČ O OZLJEDI

Modrić u zadnji čas bio otpisan za utakmicu Real Madrida protiv Osasune, dužnosnik kluba otkrio o čemu je riječ

Hina

Luka Modrić/Foto: REUTERS

Luka Modrić/Foto: REUTERS

Real Madrid i Osasuna su kasno večeras otpočeli prvenstvenu utakmicu u Madridu a klub je neposredno prije susreta priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi, iz čega se moglo krivo iščitati kako je riječ o ozljedi.



MADRID Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije ozlijeđen nego ga je trener Carlo Ancelotti u posljednji trenutak izostavio s popisa za utakmicu s Osasunom kako bi ga odmorio, rekao je srijedu navečer dužnosnik Real Madrida za Hinu.


Real Madrid i Osasuna su kasno večeras otpočeli prvenstvenu utakmicu u Madridu a klub je neposredno prije susreta priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi, iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi.


“Modrić neće igrati noćas u utakmici između Real Madrida i Osasune na Santiago Bernabéu. Hrvat je bio među onima koje je trener Ancelotti pozvao na utakmicu no u posljednji trenutak je otpao”, priopćio je “Kraljevski klub” na svojoj internetskoj stranici.


Dužnosnik Real Madrida je zatim rekao Hini: “Trener mu je odlučio dati odmor. Ne postoji ozljeda“.




Modrić je prije tri dana odigrao 90 minuta u Realovoj pobjedi od 2-1 na gostovanju kod Barcelone.


Hrvatska igra 11. studenog protiv Malte te 14. studenog protiv Rusije posljednje dvije odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.