SuperSport HNL

Modri uoči sudara sa Salzburgom dočekuju Slaven Belupo: “Zadali su nam puno problema prošle sezone…”

Davor Petrović

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Prema Čačićevim riječima, stanje u modroj momčadi je uredno. Izvan konkurencije za dvoboj sa Slaven Belupom je ozlijeđeni Luka Menalo, a upitan je Sadegh Moharrami



ZAGREB Današnja utakmica sa Slaven Belupom na stadionu Maksimir za Antu Čačića bit će prva koju će voditi kao 69-godišnjak. Trener Dinama u četvrtak je proslavio rođendan, a zgusnuti raspored natjecanja »darovao« mu je dva tjedna koja bi vrlo lako mogla biti ključna za europske ambicije njegove momčadi.


Modre, naime, nakon večerašnjeg dvoboja sa Slaven Belupom očekuju dva sudara sa Salzburgom u okviru trećeg i četvrtog kola skupine E Lige prvaka.


– Pred nama je nastavak sezone i utakmica sa Slaven Belupom, koji nam je prošle sezone zadao puno problema u Zagrebu. Očekujem da momčad bude fokusirana na domaće natjecanje jer nas ovdje može zadovoljiti samo osvajanje tri boda, uz, nadam se, dobru prezentaciju na terenu – kaže maksimirski šef struke.




Prema njegovim riječima, stanje u modroj momčadi je uredno. Izvan konkurencije za dvoboj sa Slaven Belupom je ozlijeđeni Luka Menalo, a upitan je Sadegh Moharrami.


– Moram reći da smo tijekom reprezentativne pauze napravili sve ono što smo namjeravali. Drago mi je da su igrači bili na toj razini uoči svih iskušenja koja su pred nama. Mislim da smo spremni za devet utakmica koje nas očekuju do prekida sezone zbog Svjetskoga prvenstva u Kataru – zaključio je Čačić.