Liga prvaka

Modri nakon poraza: “Derbi s Hajdukom i put su utjecali na nas, ali imamo aktivan rezultat”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Bruno Petković nije uspio realizirati onu šansu na kraju susreta, ali što je tu je. U uzvratu nas čeka domaći teren, tražit ćemo prolaz - rekao je Boško Šutalo



RIJEKA Nogometaši Dinama nisu uspjeli pozitivnim rezultatom dočekati uzvrat play-offa Lige prvaka na Maksimiru. Modri su poraženi 0:1 od Bodo/Glimta.


– Dobili smo gol iz ubacivanja, znali smo da su tu najopasniji, ali imamo se čemu nadati u Maksimiru. Derbi s Hajdukom i put su utjecali na nas, bili smo malo umorni. Ne bih u tome tražio alibi. Bruno Petković nije uspio realizirati onu šansu na kraju susreta, ali što je tu je. U uzvratu nas čeka domaći teren, tražit ćemo prolaz – rekao je Boško Šutalo nakon utakmice.


Trener Ante Čačić kaže da je pogodak norveške ekipe bio šok za njegovu momčad.




– Ne volim gubiti, ali ovo je prvo poluvrijeme. Imamo aktivan rezultat i na domaćem terenu smo favoriti. Nadam se da ćemo biti uspješni. Moram pohvaliti domaćina, dobro igra. Imali smo dobrih dionica u igri, no nismo postigli gol. Gol smo primili taman kad smo ih umirili i to na način na koji smo upozoravali da moramo paziti. Bio je to šok za momčad, no u nastavku smo se ustabilili i to daje nadu da možemo biti bolji – rekao je Čačić.