Prvenstveni ogled

Modri nakon gostovanja na Krimeji odlaze u Koprivnicu: “Protiv Orijenta je bilo stvari koje mogu biti bolje”

Davor Petrović

Damir Krznar/Foto V. KARUZA

Damir Krznar/Foto V. KARUZA

Tamo smo stvorili dobru atmosferu za utakmice koje su pred nama. Pobjeda u Koprivnici donijela bi nam još veću pozitivu uoči odlaska kod Genka – objašnjava Damir Krznar pred dvoboj sa Slaven Belupom



ZAGREB Pred Dinamom se danas nalazi gostovanje kod Slaven Belupa, koji je u prvom kolu ove sezone napravio prvorazrednu senzaciju, pobijedivši u Maksimirskoj 128. Tih 2:0 ima još veću težinu, kada se u obzir uzme učinak nakon prve četvrtine prvenstva. Naime, Dinamu je to jedini poraz, a Slaven Belupu jedina pobjeda u dosadašnjem dijelu.


U međuvremenu se dosta stvari promijenilo. Modri su uhvatili bolju razinu forme, nakon niza neadekvatnih rezultata, koji su kulminirali kroz ispadanje od Šerifa u zadnjoj rundi kvalifikacija Lige prvaka. Slaven Belupo je naprasno prekinuo suradnju s Deanom Klafurićem, kojeg je na čelu stručnog stožera zamijenio Zoran Zekić.


– Opet smo u ciklusu od četiri utakmice u dvanaest dana. Prošle srijede smo pobijedili Orijent 1919 u Kupu, a sada želimo novi pozitivan rezultat kao uvod u prvo gostovanje Europske lige. Na Krimeji smo bili dobri i postigli smo četiri gola, iako u igri uvijek postoje stvari koje mogu biti bolje. Tamo smo stvorili dobru atmosferu za utakmice koje su pred nama. Pobjeda u Koprivnici donijela bi nam još veću pozitivu uoči odlaska kod Genka – objašnjava Damir Krznar pred dvoboj sa Slaven Belupom.