VELIKA POVIŠICA

Mlada zvijezda Manchester Cityja dobiva novi ugovor, 20-godišnjak će tjedno zarađivati 100.000 funti

Portal Novi list

Phil Foden/Foto REUTERS

Phil Foden/Foto REUTERS

Manchester City će s Fodenom produžiti raniji ugovor za još dvije godine te će na dosadašnjih 30.000 funti mjesečno dodati novih 70.000 sve do 2026. godine. 



MANCHESTER Prema izvještajima britanskih medija, Manchester City je spreman ponuditi novi ugovor Philu Fodenu, prema kojemu će 20-godišnjak dobivati čak 100.000 funti tjedno.


Mladi veznjak “Građana” igra najbolju sezonu karijere i postao je jedan od ključnih igrača Pepa Guardiole, kao i reprezentacije Engleske. U svojem zadnjem nastupu Foden je postigao i pogodak protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka te postao jedan od najmlađih igrača kojima je to uspjelo u “knockout” fazi tog elitnog natjecanja.


Kako piše engleski Mirror, City će s Fodenom produžiti raniji ugovor za još dvije godine te će na dosadašnjih 30.000 funti mjesečno dodati novih 70.000 sve do 2026. godine.




“Phil dobiva puno komplimenata jer igra jako dobro, ali ne smije napraviti grešku i pomiriti se s ovom igrom, nego treba nastaviti dalje. Drago mi je što mu mogu pomoći u ovoj dobi jer ima još mnogo toga za naučiti“, rekao je Guardiola.