Bh. veznjak

Miralem Pjanić izrazio oduševljenje Messijem na predstavljanju u Barceloni: “Bit će jedinstveno dijeliti svlačionicu s vanzemaljcem”

Portal Novilist.hr

Foto FC Barcelona

Foto FC Barcelona

Nalazim se u najboljoj momčadi na svijetu, velika je to čast - oduševljeno je rekao Pjanić na predstavljanju u katalonskom klubu



BARCELONA Bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić predstavljen je tijekom današnjeg dana na Barceloninom kultnom stadionu Camp Nou. Pjanić je prešao iz Juventusa u Barcelonu za 65 milijuna eura, a odmah je dobio i “Iniestinu osmicu” na dresu.


– Igrati ovdje je velika čast, ovo mi je bio san. Biti ovdje je jednostavno izvanredno te sam jako sretan što sam došao u Barcelonu. Nalazim se u najboljoj momčadi na svijetu, velika je to čast – oduševljeno je rekao Pjanić na predstavljanju u katalonskom klubu.


Među ostalime, bh. veznjak je izrazio oduševljenje što će igrati s Messijem.




– Nisam ga mogao vidjeti da igra niti u jednom drugom klubu. On je veliki igrač, ovo je ipak njegov dom. Bilo bi mi teško vidjeti ga u nekom drugom dresu. Vrlo je važno što je ostao s nama te će biti jedinstveno dijeliti svlačionicu s vanzemaljcem, ali cijela ekipa je važna – kaže Pjanić.