Serie A

Milanski Inter u 94. minuti ostao bez pobjede, Monza iznenadila Nerazzurre

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Glavom je za 2-2 zabio Caldirola i time prekinuo mini niz Intera



MONZA Nogometaši Intera vodili su 2-1 do 94. minute kod Monze, no taj susret 17. kola talijanske Serie A završio je bez pobjednika 2-2.


Inter je poveo već u 10. minuti kada se lijepo, kod druge vratnice, ubacio Darmian i zabio za 1-0, ali Monza se brzopotezno vratila iz zaostatka. Nakon sjajne asistencije Pessine za 1-1 je pogodak postigao Ciurria.


No, nije dugo prošlo i Inter je opet vodio. Veliku grešku je napravila domaća obrana, a sve je kaznio Argentinac Lautaro Martinez golom za 2-1.




Inter je vodio sve do 94. minute, ali je tada Monza postigla pogodak vrijedan jednog boda. Glavom je za 2-2 zabio Caldirola i time prekinuo mini niz Intera koji je stao na tri prvenstvene pobjede. Zanimljivo, ovo je bio prvi remi sezone Intera.


Inter je ostao četvrti na ljestvici te ima dva boda manje od gradskog rivala Milana, ali i utakmicu više. Ispred milanskog dvojca su vodeći Napoli i drugoplasirani Juventus.


Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije konkurirao za Inter u ovom dvoboju.


U nedjelju se igraju utakmice Salernitana – Torino, Lazio – Empoli, Spezia – Lecce, Sampdoria – Napoli i Milan – Roma, dok će kolo u ponedjeljak zatvoriti Verona – Cremonese i Bologna – Atalanta.