SERIE A

Milan u talijanskom derbiju svladao Lazio 2:0, Ante Rebić asistirao za oba pogotka

Hina

Ante Rebić/Foto: REUTERS

Ante Rebić/Foto: REUTERS

Rebić je u 45. minuti odigrao dupli pas sa strijelcem Rafaelom Leaom, a u 66., uputio oštru prizemnu loptu u peterac ravno u trk Ibrahimoviću koji je s dva metra zakucao loptu za konačnih 2-0.



MILAN U derbiju 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Lazio sa 2-0 (1-0), a asistent za oba gola bio je bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić.


Rebić je u 45. minuti odigrao dupli pas sa strijelcem Rafaelom Leaom koji je nakon proigravanja hrvatskog napadača poentirao neometan sa 10-ak metara.


U 66. minuti Tonali je dugom loptom izbacio Rebića na lijevom krilu, ovaj je projurio do kaznenog prostora, a zatim uputio oštru prizemnu loptu u peterac ravno u trk Ibrahimoviću koji je s dva metra zakucao loptu za konačnih 2-0.




Rebić je odigrao čitavu utakmicu za Milan, dok je veznjak Toma Bašić debitirao za Lazio, u koji je nedavno stigao iz Bordeauxa, ušavši u igru u 74. minuti.


Milan se na vrhu ljestvice izjednačio s Napolijem, koji je u subotu svladao juventus, oba sastava imaju po maksimalnih devt bodova, dva više od Intera i Udinesea, dok je Lazio šesti sa šest bodova.



Standings provided by SofaScore LiveScore