Nogomet

Milan u svoje redove doveo veznjaka iz AZ Alkmaara koji je oduševio prošle sezone

Hina

Tijjani Reijnders i Lior Refaelov/Foto REUTERS

Tijjani Reijnders i Lior Refaelov/Foto REUTERS

Financijski detalji nisu objavljeni, ali talijanski mediji izvijestili su da je Milan platio naknadu od oko 20 milijuna eura s dodacima



MILANO AC Milan potpisao je petogodišnji ugovor s veznim igračem Tijjanijem Reijndersom iz nizozemskog AZ Alkmaara do 2028. godine, priopćio je klub Serie A u srijedu.


Financijski detalji nisu objavljeni, ali talijanski mediji izvijestili su da je Milan platio naknadu od oko 20 milijuna eura s dodacima.


Prošle sezone, Nizozemac je briljirao za AZ, postigao je sedam golova i dao 12 asistencija u 54 nastupa u svim natjecanjima.




On će biti peti potpis menadžera Stefana Piolija u ovom prijelaznom roku, a ranije su na San Siro stigli Marco Sportiello, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek i Christian Pulisic.


Pioli je ove sezone ojačao vezni red dodavanjem 24-godišnjeg Reijndersa na popis, što je potez s ciljem premošćivanja praznine nastale odlaskom Sandra Tonalija u Newcastle United ranije u srpnju.


Reijnders je dobio svoj prvi međunarodni poziv za nizozemsku Final Four Ligu nacija u lipnju, ali nije igrao niti jednu utakmicu.