Američka skijašica

Mikaela Shiffrin otpustila trenera samo dva tjedna uoči početka Zimskih olimpijskih igara, radio je s njom zadnjih šest godina

Hina

Reuters

Reuters

Mikaelin dugogodišnji trener Jeff Lackie više nije dio njezina tima te ga je zamijenio Coley Oliver. Lackie je sa Shiffrin radio ukupno šest godina. Američki alpski direktor Jesse Hunt potvrdio je smjenu i izjavio da će Shiffrin u bliskoj budućnosti sve više sudjelovati u redovnom treningu američke reprezentacijePEKING Američka skijaška zvijezda Mikaela Shiffrin prekinula je s jednim od svojih najbližih suradnika nešto manje od dva tjedna prije početka Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.


Kako je izvijestio specijalistički portal Skiracing.com, Mikaelin dugogodišnji trener Jeff Lackie više nije dio njezina tima te ga je zamijenio Coley Oliver. Lackie je sa Shiffrin radio ukupno šest godina. Američki alpski direktor Jesse Hunt potvrdio je smjenu i izjavio da će Shiffrin u bliskoj budućnosti sve više sudjelovati u redovnom treningu američke reprezentacije. Prema izvješću, Lackie se trenutno nalazi u svojoj domovini Kanadi, gdje se očito borio s bolešću od koronavirusa.


Shiffrin kao glavnog trenera ima Mike Daya.