HNK Rijeka

Matej Mitrović o susretu s Goricom: “Bili smo na oprezu da nam se ne dogodi isto što i u Puli”

Denis Frančišković

Matej Mitrović/M. GRACIN

Matej Mitrović/M. GRACIN

Iza mene je teška dugotrajna ozljeda i oporavak. Sad sam uhvatio neki kontinuitet, a zdravlje je najbitnije, da nemam nikakvih problema i da sam u glavi dobar - kaže Mitrović



RIJEKA Matej Mitrović odigrao je u tandemu s Dilaverom ogled s Goricom na rutinu i iskustvo. U nadoknadi je zaustavio jednu loptu na putu prema mreži.


– Odigrali smo jako dobro, zabili rano i pokušavali doći do drugog gola kako bismo smirili utakmicu. Bili smo na oprezu da nam se ne dogodi isto što i u Puli. Nije išlo na putu još jednog gola, ali najbitnije je da smo zadržali to vodstvo. Gorica je na kraju sve bacila na napad, u takvoj situaciji uvijek se dogodi i neka pogreška, no sačuvali smo mrežu – kaže Mitrović.


Bijeli su u završnici malo nepotrebno zakomplicirali situaciju, u nadoknadi je pod pritiskom popustila koncentracija.




– Više je to psihološke prirode. Gosti su probali s više igrača u napadu, a mi se automatizmom malo povukli. Bilo je puno ubačaja s obje strane i nismo dobro očistili neke lopte.


Mitrović igra sve bolje. Vraća li se Rijeci onaj stari prepoznatljivi Mitar?


– Ne bih govorio puno o tome. Iza mene je teška dugotrajna ozljeda i oporavak. Sad sam uhvatio neki kontinuitet, a zdravlje je najbitnije, da nemam nikakvih problema i da sam u glavi dobar. Bitno je da se dobro trenira i da budem bolji iz utakmice u utakmicu – zaključuje Mitrović.