Presica na Rujevici

Mario Pašalić: “Bilo bi lijepo da uzmemo zlato. Livaja? Ostali smo bez najboljeg igrača HNL-a”

Portal Novilist.hr

Mario Pašalić/Foto V. KARUZA

Mario Pašalić/Foto V. KARUZA

O incidentu je sve rečeno. Osuđujemo ispad, animozitet treba ostaviti sa strane. Ovdje smo svi s istim ciljem, da predstavljamo domovinu i ostvarimo najbolji rezultat - rekao je Pašalić



RIJEKA Vatreni su danas na Rujevici ponovo odradili trening, nakon što im je otkazan planiran put u Rim u posjet papi Franji, a Mario Pašalić i Nikola Vlašić razgovarali su s novinarima na presici.


Hrvatska za finale Lige nacija igra s Nizozemskom.


Pašalić je na startu presice govorio o svojoj Atalanti.




– Cilj je bio povratak u europska natjecanja i u tome smo uspjeli – rekao je Pašalić, dok je Nikola Vlašić potvrdio da se njegova sezona u Torinu pokazala kao pun pogodak.


Nakon toga ponovo se govorilo o Livaji.


– Tužan sam zbog toga kako se to sve odvilo. Poštujem njegovu odluku, ali mi je žao što ga nema. Ostali smo bez najboljeg igrača HNL-a i čovjeka koji je zabijao i asistirao na Svjetskom prvenstvu. O incidentu je sve rečeno. Osuđujemo ispad, animozitet treba ostaviti sa strane. Ovdje smo svi s istim ciljem, da predstavljamo domovinu i ostvarimo najbolji rezultat – rekao je Pašalić.


– Žao mi je što se to toliko komentira. Imamo povijesnu šansu za zlato u Ligi nacija. Očekujemo da se koncentriramo na to – dodao je Vlašić.


Potom se presica ponovo vratila na nogometne teme, odnosno Ligu nacija.


– Imamo dvije bronce i srebro s velikih natjecanja, bilo bi lijepo da se uzme i zlato. Nema pritiska, ali tu smo i naravno da ćemo pokušati doći do najboljeg rezultata – kazao je Pašalić.