Nogomet

Mario Cvitanović više nije trener Šibenika, na klupu se vraća njegov prethodnik

Hina

Mario Cvitanović/Foto PIXSELL

Mario Cvitanović/Foto PIXSELL

Odmah potom je Šibenik objavio i ime njegovog nasljednika, a to je Damir Čanadi, koji je na početku ove sezone vodio upravo sastav sa ŠubićevcaŠIBENIK Nogometni prvoligaš Šibenik službeno je obznanio tijekom utorka kako trener prve momčadi više nije 47-godišnji Mario Cvitanović.


„Obavještavamo kako Mario Cvitanović s današnjim danom prestaje obnašati dužnost glavnog trenera prve momčadi HNK Šibenik. Klub sa Šubićevca zahvaljuje Mariju na uloženom radu i trudu te mu želi puno sreće u poslovnoj i privatnoj budućnosti“, službeno je priopćio klub iz Šibenika.


Odmah potom je Šibenik objavio i ime njegovog nasljednika, a to je Damir Čanadi, koji je na početku ove sezone vodio upravo sastav sa Šubićevca. Naime, u rujnu prošle godine njega je zamijenio Cvitanović, a sada se 52-godišnji Čanadi vraća na poznatu dužnost.
Šibenčani se nalaze u neugodnoj situaciji na prvoligaškoj ljestvici. Pretposljednji su i imaju samo četiri boda više od posljednje Gorice, a upravo će te dvije momčadi igrati međusobno u idućem 20. kolu. Utakmica se igra u nedjelju, u Velikoj Gorici.


Šibenik je ove sezone ostvario samo jednu prvenstvenu pobjedu uz deset remija i osam poraza.