Uoči utakmice

Marijan Kustić predvodio delegaciju HNS-a na prijemu kod gradonačelnika Osijeka Ivana Radića

P. N.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Uvjeren sam da će nam i večeras biti veliki vjetar u leđa na putu prema pobjedi koja nas vodi korak bliže Europskom prvenstvu u Njemačkoj”, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić



Osječki gradonačelnik Ivan Radić ugostio je uoči utakmice Hrvatska – Turska u gradskoj Upravi delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza, predvođenu predsjednikom Marijanom Kustićem.


Delegaciju su činili i prvi dopredsjednik Ante Vučemilović Šimunović, dopredsjednik Mario Smodlaka i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, a, osim gradonačelnika Radića, čelnike krovne organizacije hrvatskog nogometa ugostili su i njegova zamjenica Jasenka Crnković, zamjenik Dragan Vulin, predsjednik Zajednice osječkog sporta Alen Nađsombat, zamjenik pročelinka Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijel Slobođanac, zamjenica pročelnika Ureda gradonačelnika Anita Martinović, te predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić.


Foto: Drago Sopta/HNS


“Zahvaljujem se gradonačelniku Ivanu Radiću i njegovim suradnicima na gostoprimstvu, uvijek nam je drago doći u Osijek gdje se osjećamo kao kod svoje kuće. Izuzetno smo počašćeni činjenicom da će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati prvu utakmicu na prekrasnoj Opus Areni, u veličanstvenom ambijentu kakav zaslužuje, slobodno to mogu reći, jedna od svjetskih nogometnih velesila. Vatreni su u Slavoniji uvijek imali utočište i maksimalnu podršku vjernih navijača. Uvjeren sam da će nam i večeras biti veliki vjetar u leđa na putu prema pobjedi koja nas vodi korak bliže Europskom prvenstvu u Njemačkoj”, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.




“S Hrvatskim nogometnim savezom Grad Osijek ima odličnu suradnju. Podsjećam da smo u travnju ove godine na našem Srednješkolskom igralištu zajedno otvorili javnim nogometni teren s umjetnom travom. Zahvaljujem Savezu I repereznetaciji na dolasku u Osijek koji ih svaki puta dočeka otvorena srca. Želimo im večeras puno uspjeha na travnjaku novoga stadiona. Uz nogometni, uvjeren sam, bit će to I navijački spektakl”, istaknuo je osječki gradonačelnik Ivan Radić.