Veliki peh

Mane čeka nalaze nakon ozljede u utakmici Bundeslige, najbolji strijelac Senegela u povijesti upitan za Svjetsko prvenstvo

Hina

Sadio Mane/Foto REUTERS

Sadio Mane/Foto REUTERS

Mane je ljetos došao u Bayern iz Liverpoola, a najbolji je strijelac Senegala u povijesti. Odigrao je 93 utakmice i postigao 34 gola te je bio jedan od najzaslužnijih igrača za plasman na Svjetsko prvenstvo



MUENCHEN Najbolji igrač Senegala Sadio Mane ozlijedio se u utakmici Bayerna i Werdera iz Bremena (6-1) u utorak navečer i neizvjestan je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru.


Mane je dobio udarac u koljeno i napustio je teren u 20. minuti.


“Udarac je bio bolan, ali morat ćemo pričekati dodatne snimke kako bismo znali kakva je situacija”, rekao je trener Bavaraca Julian Nagelsmann za klupsku stranicu.




Mane je ljetos došao u Bayern iz Liverpoola, a najbolji je strijelac Senegala u povijesti. Odigrao je 93 utakmice i postigao 34 gola te je bio jedan od najzaslužnijih igrača za plasman na Svjetsko prvenstvo, kao i za ovogodišnje osvajanje naslova afričkog prvaka.


Senegal je na Svjetskom prvenstvu u skupini A s Katrom, Ekvadorom i Nizozemskom, a prvu utakmicu igra za 12 dana, 21. studenog, protiv Nizozemaca.