REBIĆ DOBIVA HRVATSKO DRUŠTVO U NAPADU

Mandžukić nadomak dolaska u vodeću momčad Serie A

Hina

Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukića od potpisa šestomjesečnog ugovora s Milanom dijeli još samo liječnički pregled kojega bi trebao obaviti u ponedjeljak.



MILANO Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) nadomak je dolaska u trenutačno vodeći sastav talijanskog prvenstva Milan.


Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukića od potpisa šestomjesečnog ugovora s Milanom dijeli još samo liječnički pregled kojega bi trebao obaviti u ponedjeljak.


Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove drugog talijanskog velikana Juventusa nakon što je sa “zebrama” osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail. Kako mu je krajem prošle godine istekao ugovor s Al-Duhailom, Mandžukić može promijeniti sredinu kao slobodan igrač.




Dolazak Mandžukića mnogo bi značio za izuzetno mladu momčad Milana u borbi za “scudetto”, naš bivši reprezentativac bi bio jedini iskusni napadač uz švedskog veterana, 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.


A Ibrahimović bi se mogao vratiti na travnjak nakon mjesec i pol dana izbivanja zbog ozljede mišića u ponedjeljak kada Milan gostuje kod Cagliarija u susretu 18. kola Serie A. Bit će to vrlo značajno saznanje za trenera “crno-crvenih” Stefana Piolija koji je u nedjelju saznao kako na Sardiniji neće moći računati na dvojicu standardnih igrača, Francuza Thea Hernandeza i Turčina Hakana Calhanoglua koji su bili pozitivni na testiranju na koronavirus.


Milan će u Cagliariju biti prilično oslabljen jer se od koronavirusa još nisu oporavili naš Ante Rebić i Srbin Rade Krunić, ozlijeđeni su Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers i Matteo Gabbia, dok je Rafael Leao suspendiran.