ODRJEŠIT ODGOVOR

Lukaku se naljutio na pitanje novinara: “Nikada me nemojte uspoređivati s Ronaldom”

Portal Novi list

Romelu Lukaku/Foto REUTERS

Romelu Lukaku/Foto REUTERS

"Imao sam sreće da sam se natjecao protiv njega dok sam bio u Italiji. Sad ćemo se sresti u Premiershipu i to mi je drago. A te usporedbe mene i njega i uspoređivanje statistika stvarno nema nikakvog smisla", rekao je Lukaku.



RIJEKA U dvije pobjede Belgije, 5:2 nad Estonijom i 3:0 protiv Češke, najbolji strijelac Belgijaca Romelu Lukaku zabio je tri gola i dodao jednu asistenciju te tako stigao do čak 68 golova u 100 utakmica za reprezentaciju.


Novinare je zanimalo može li takvim tempom doći do 111 golova u dresu Belgije, odnosno do rekorda Cristiana Ronalda u dresu Portugala.


“Nikad me nemojte s njim uspoređivati. Nikad. Cristiano je za mene jedan od tri najbolja igrača u povijesti nogometa. Neću reći je li prvi, drugi ili treći, ali je među njima. To što je on postigao u nogometu je za sve igrače moje generacije potpuno nevjerojatno. Imao sam sreće da sam se natjecao protiv njega dok sam bio u Italiji. Sad ćemo se sresti u Premiershipu i to mi je drago. A te usporedbe mene i njega i uspoređivanje statistika stvarno nema nikakvog smisla“, rekao je Lukaku.