Ozljeda aduktora

Luka Cindrić definitivno otpao za nastavak SP-a, liječnik u Barceloni potvrdio loše vijesti

Hina

Luka Cindrić/Foto REUTERS

Luka Cindrić/Foto REUTERS

Cindrić se već tijekom priprema žalio na bolove u preponama, a na pretragama u Zagrebu uoči puta na Svjetsko prvenstvo nije ustanovljena nikakva ozljeda te se 27-godišnji srednji vanjski Barcelone s hrvatskom reprezentacijom zaputio u Egipat



BARCELONA Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić neće se pridružiti suigračima na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, jer mu detaljnim pregledima u Barceloni dijagnosticirana ozljeda aduktora, priopćili su u subotu iz Hrvatskog rukometnog saveza (HRS).


Cindrić se već tijekom priprema žalio na bolove u preponama, a na pretragama u Zagrebu uoči puta na Svjetsko prvenstvo nije ustanovljena nikakva ozljeda te se 27-godišnji srednji vanjski Barcelone s hrvatskom reprezentacijom zaputio u Egipat.


No, nakon prvog dvoboja na turniru, odigranom 15. siječnja protiv Japana, Cindrić je ponovno osjetio bolove i u dogovoru sa stručnim stožerom napustio Egipat, jer u Aleksandriji nije bilo mogućnosti za detaljne preglede.




Cindrića je u Barceloni pregledao klupski liječnik dr. Josep Gutierrez koji je “obavijestio je Hrvatski rukometni savez da je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora te da Luka Cindrić ne može trenirati  sljedećih 15 dana”, priopćili su iz HRS-a.