Svečanost uoči utakmice

Lovren i Strinić sutra će se na Poljudu službeno oprostiti od reprezentacije

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Obojica su ostavili duboki trag u hrvatskoj reprezentaciji, Lovren kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce na svjetskim prvenstvima, dok je Strinić osvojio srebrnu medalju na SP-u u Rusiji 2018. godine



SPLIT Uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. između Hrvatske i Walesa, ove subote na Poljudu, bit će priređena mala svečanost službenog oproštaja od nogometne reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića.


Obojica su ostavili duboki trag u hrvatskoj reprezentaciji, Lovren kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce na svjetskim prvenstvima, dok je Strinić osvojio srebrnu medalju na SP-u u Rusiji 2018. godine.


Hrvatska nogometna reprezentacija imat će, inače, veliki vjetar u leđa s tribina poljudskoga stadiona ove subote od 20.45 sati. Hrvatski nogometni savez se potrudio omogućiti gledateljima istinski doživljaj tijekom prvog nastupa reprezentacije nakon veličanstvenog rezultata, osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru.




Za atmosferu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade, objavljeno je na službenoj web stranici HNS-a, a sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti.