Konferencijska liga

Lo Celso o utakmici s Hajdukom: “Bit će teško, moramo ostvariti što bolji rezultat na svom terenu”

Hina

Giovani Lo Celso/Foto REUTERS

Giovani Lo Celso/Foto REUTERS

Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu



MADRID Villarrealov vezni nogometaš Giovani Lo Celso smatra da će utakmica s Hajdukom u četvrtak biti teška, no poručio je da se njegova momčad veseli nastupu u Konferencijskoj ligi.


“Bit će to teška utakmica, ali dobro se pripremamo za nju. S obzirom da je riječ o dva teška ogleda nastojat ćemo ostvariti što bolji rezultat u prvoj utakmici doma. Konferencijska liga je natjecanje koje dočekujemo s puno želje”, izjavio je 26-godišnji reprezentativac Argentine u utorak tijekom svog predstavljanja u Villarrealu.


Londonski Tottenham je u ponedjeljak opet Villarrealu posudio Lo Celsa koji je prošle sezone u žutom dresu španjolskog kluba odigrao 21 utakmicu.




“Jako sam motiviran te željan velikih uspjeha. Poznajem ekipu i ligu pa će nam to olakšati stvari”, rekao je Lo Celso koji je propustio pripreme s Villarrealom.


U ponedjeljak je počeo trenirati s ekipom pa je nepoznato hoće li ga trener Unai Emery poslati na travnjak protiv Hajduka.


“Vidjet ćemo. O tome će odlučiti trener. Ja se osjećam spremnim no na treneru je da odluči”, izjavio je.


Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu. Pobjednik tog dvomeča nastupit će u grupnoj fazi Konferencijske lige.