Premiership

Liverpool novom pobjedom smanjio zaostatak za vodećim Cityjem, Arsenal odigrao bez golova sa zadnjom ekipom na ljestvici

Hina

Fabinho (Liverpool)/Foto REUTERS

Fabinho (Liverpool)/Foto REUTERS

Leicester City i Brighton su odigrali 1-1. Poveo je Leicester u 46. minuti, a strijelac je bio Daka. Brighton do izjednačenja i boda u gostima dolazi u 82. minuti zahvaljujući Welbecku.



LONDON Liverpool je u nedjelju u utakmici 23. kola u gostima slavio protiv Crystal Palacea sa 3-1 čime je smanjio zaostatak za vodećim Manchester Cityjem.


Liverpool je rano došao u vodstvo kod Crystal Palacea, u osmoj minuti je gol zabio Van Dijk, a u 32. na 2-0 povećao Oxlade-Chamberlain. Domaća momčad smanjuje na 2-1 pogotkom Edouarda u 55. minuti. No, za konačnih 3-1 u 89. minuti s bijele točke zabija Fabinho.


Arsenal je pak odigrao 0-0 kod kuće sa zadnjom momčadi na ljestvici Burnleyem.




Leicester City i  Brighton su odigrali 1-1. Poveo je Leicester u 46. minuti, a strijelac je bio Daka. Brighton do izjednačenja i boda u gostima dolazi u 82. minuti zahvaljujući Welbecku.


Liverpool je na ljestvici drugi sa 48  bodova, devet manje od vodećeg Manchester Cityja. Arsenal je šesti sa  36 bodova. Crystal Palace je 13. sa 24 boda, Brighton je deveti sa 30, a Leicester deseti sa 26. bodova. Burnley je zadnji 20. i ima 12 bodova.