PREMIERSHIP

Liverpool nakon četiri uzastopna poraza “zaustavio krvarenje” protiv fenjeraša Sheffielda

Hina

Roberto Firmino i Mo Salah/Foto: REUTERS

Roberto Firmino i Mo Salah/Foto: REUTERS

Liverpool je svoju nadmoć materijalizirao tek u drugom poluvremenu, kad je svoj prvi pogodak u Premier ligi postigao 20-godišnji veznjak Curtis Jones, a za drugi pogodak gostiju najveće zasluge pripadaju Robertu Firminu.



SHEFFIELD Nogometaši LIverpoola prekinuli su niz od četiri uzastopna poraza u engleskoj Premier ligi pobijedivši kao gosti u nedjelju Sheffield United s 2:0 (0:0).


Liverpool je svoju nadmoć materijalizirao tek u drugom poluvremenu, kad je svoj prvi pogodak u Premier ligi postigao 20-godišnji veznjak Curtis Jones. Za drugi pogodak gostiju najveće zasluge pripadaju Robertu Firminu koji se u kaznenom prostoru izborio za prostor okružen nekolicinom domaćih igrača, pucao prema golu, a u letu prema vratima lopta je pogodila braniča Sheffielda Keana Bryana, promijenila smjer i prevarila vratara Ramsdalea.


Liverpool sada ima 43 boda i još uvijek je na šestom mjestu. Vodeći Manchester City ima 62 boda, 12 više od drugoplasiranog Manchester Uniteda. Leicester je s 49 bodova treći, a četvrti je West Ham s 45. Na petoj je poziciji Chelsea s 44 boda. Sheffield United je uvjerljivo zadnji sa samo 11 bodova.




U derbiju kola Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali bez pogodaka, Tottenham je svladao Burnley s 4:0 uz dva pogotka Garetha Balea, a u prvoj utakmici nedjeljnog programa Arsenal je došao do pobjede u Leicesteru, gdje je s 3:1 nadigrao Leicester City. U dvoboju Crystal Palacea i Fulhama nije bilo pogodaka.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore