Povratnički debi Ranierija

Liverpool na krilima Firmina deklasirao Watford, Ranieri neće po dobrom pamtiti povratak u Englesku

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Posebno inspiriran bio je Roberto Firmino koji je postigao 'hat-trick' golovima u 37., 52. i 91. minuti, a asistirao je i Mohamedu Salahu za pogodak u 54. minuti.



LONDON Talijanski nogometni stručnjak Claudio Ranieri neće po dobrome pamtiti svoj povratak u englesku Premier ligu, jer je u subotu njegov Watford na svom terenu poražen od Liverpoola sa 5-0.


Posebno inspiriran bio je Roberto Firmino koji je postigao ‘hat-trick’ golovima u 37., 52. i 91. minuti, a asistirao je i Mohamedu Salahu za pogodak u 54. minuti. Liverpool je poveo već u 9. minuti kad je nakon Salahovog dodavanja Sadio Mane pogodio mrežu s ruba kaznenog prostora, što je bio njegov 100. gol u Premier ligi.


Liverpool se pobjedom privremeno probio na vrh ljestvice sa 18 bodova, dva više od drugoplasiranog Chelseaja, koji ima utakmicu manje. Watford je sa sedam bodova trenutačno na 15. poziciji, četiri boda iznad zone ispadanja.




U subotu je na rasporedu još šest utakmica 8. kola, a sastaju se: Aston Villa – Wolverhampton, Leicester – Manchester United, Manchester City – Burnley, Norwich – Brighton, Southampton – Leeds (sve u 16 sati) i Vrentford – Chelsea (18.00).