BUNDESLIGA

Leipzig preskočio Bayern, Kramarić zabio pobjednički gol protiv Wolfsburga

Hina

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

RB Leipzig je na vrhu preskočio Bayern svladavši u gostima Freiburg s 3:0, a Andrej Kramarić je postigao gol s kojim je Hoffenheim nakraju slavio.



BERLIN Hrvatski napadač Andrej Kramarić postigao je pobjednički gol za Hoffenheim koji je kod kuće u 25. kolu Bundeslige bio bolji od Wolfsburga s 2:1.


Domaći su poveli u 8. minuti pogotkom Baumgartnera, no 15 minuta kasnije izjednačio je Weghorst. U 41. minuti nakon ubačaja Kaderabeka Karamarić je iz blizine postigao gol s kojim je Hoffenheim nakraju slavio. Hrvatskom napadaču bio je to 14. gol u sezoni te je peti topnik Bundslige, a igru je napustio u 77. minuti.


Kod Wolfsburga nije bilo hrvatskih igrača na terenu, Josip Brekalo je ostao na klupi, a Marin Pongračić odrađuje crveni karton.




RB Leipzig je na vrhu preskočio Bayern svladavši u gostima Freiburg s 3:0 pogocima Nkunkua (41′), Sørlotha (64′) i Forsberga (79′). Klub s istoka  Njemačke ima bod više i utakmicu više o Bavaraca, koji danas igraju s Borussijom Dortmund.


Eintracht Frankfurt  i Stuttgart su odigrali 1:1, a za Stuttgart je Borna Sosa igrao do 87. minute.


Tin Jedvaj nije ulazio u igru za Bayer Leverkusen, koji je golom Čeha Schicka (71′) pobijedio u gostima Borussiju M’gladbach s 1:0.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore