Wesley Sneijder

Legendarni nizozemski nogometaš se u 36. godini vraća u klub u kojemu je i počeo karijeru

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Wesley želi izgubiti kilograme i vratiti se u formu, a misli da će mu to biti poticaj za nastavak karijere. Nije ga dugo bilo na terenima, ali još želi igrati nogomet, kazao je njegov brat Jeffrey SneijderAMSTERDAM Nakon Arjena Robbena, koji se vratio u rodni Groningen, još jedan nizozemski veteran se vraća u domovinu – Wesley Sneijder će pristupiti Utrechtu, tvrde nizozemski mediji.


Sneijder (36) će u srijedu započeti treninge s amaterskom momčadi DOS Holland Stichtse Boys iz Utrechta, što mnogi vide kao pripremu za pristupanje FC Utrechtu, klubu u kojem je Sneijder i započeo karijeru.


“Wesley želi izgubiti kilograme i vratiti se u formu, a misli da će mu to biti poticaj za nastavak karijere. Nije ga dugo bilo na terenima, ali još želi igrati nogomet”, kazao je njegov brat Jeffrey Sneijder, jedan od trenera DOS-a, dok se Utrecht taklođer oglasio i objavio da je “sve na Wesleyu”.
Sneijder je odigrao rekordne 134 utakmice za Nizozemsku, a nastupao je i za Ajax Amsterdam, Real Madrid i Inter Milano, prije negoli je odlučio okončati karijeru u Kataru u kolovozu 2019.