KRALJ O MVP-U

LeBron ne misli da bi Jokić trebao biti MVP, nego njegov sljedeći protivnik: “On je imao najbolju sezonu”

Portal Novi list

LeBron James/Foto REUTERS

LeBron James/Foto REUTERS

"Ako Steph nije u toj momčadi Golden Statea, kakva je to onda momčad? Uvijek gledamo kakav koja momčad ima omjer umjesto tko je imao najbolju sezonu određene godine, a po mojem mišljenju Steph je imao najbolju sezonu cijele godine", rekao je LeBron James.



RIJEKA Aktualni NBA prvaci Los Angeles Lakersi završili su sedmi u Zapadnoj konferenciji i sada će za doigravanje morati igrati “play-in” turnir, a protivnici su im Golden State Warriorsi, koje predvodi Steph Curry.


Curry je u posljednjoj utakmici sezone ubacio 46 poena Memphis Grizzliesima i tako odnio titulu najboljeg strijelca ove sezone, a LeBron James je svjestan da bi mogao vrlo lako tako nešto ponoviti i protiv njegove momčadi u narednoj utakmici.


“Igramo protiv, po mojem mišljenju, MVP-a lige ove godine, a to je Steph Curry. Moramo se pripremiti na sve čime nam mogu zaprijetiti, ipak imaju tak šampionski DNK”, rekao je James te obrazložio svoje razloge zašto bi baš Curry trebao biti najkorisniji igrač lige.




“Ako Steph nije u toj momčadi Golden Statea, kakva je to onda momčad? Uvijek gledamo kakav koja momčad ima omjer umjesto tko je imao najbolju sezonu određene godine, a po mojem mišljenju Steph je imao najbolju sezonu cijele godine. Naravno, ne očekujem da će dobiti tu nagradu, ali svejedno je igrao najbolju košarku”, objasnio je James.


Prema svemu sudeći, titulu MVP-a ove godine trebao bi dobiti srpski centar Nikola Jokić, ali proglašenje će biti tek dok završi cjelokupna sezona.