SERIE A

Lazio preokretom do pobjede nad Interom, u strijelce se upisao i Ivan Perišić

Hina

Ciro Immobile/Foto: REUTERS

Ciro Immobile/Foto: REUTERS

Pobjedu domaćoj momčadi donijeli su Felipe Anderson pogotkom u 81. minuti i Sergej Milinković-Savić u prvoj minuti sučevog dodatka.



RIM Nogometaši Lazija su na rimskom Olimpicu preokretom došli do pobjede nad aktualnim prvakom Interom svladavši ga s 3-1 (0-1), iako su gosti na poluvremenu imali prednost.


Tu im je prednost donio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je u 12. minuti bio precizan izvođač kaznenog udarca.


Zametak preokreta je bio dosuđeni kazneni udarac za Lazio u 64. minuti, na intervenciju VAR-a. Ciro Immobile je bio siguran realizator. Pobjedu domaćoj momčadi donijeli su Felipe Anderson pogotkom u 81. minuti i Sergej Milinković-Savić u prvoj minuti sučevog dodatka.




U početnoj postavi Intera bili su Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a kod Lazija je u prvih 11 bio Toma Bašić. Perišić i Bašić su zamijenjeni u 66., odnosno 67. minuti, dok je Brozović do kraja ostao na terenu u prvom ovosezonskom porazu Intera koji je sa 17 bodova ostao na trećem mjestu, iza Napolija (21) i Milana (19) koji imaju utakmicu manje.



Standings provided by SofaScore LiveScore