Težak udarac za prvake

Lakersi bez LeBrona najmanje dva tjedna, Anthony Davis još uvijek nije blizu povratka

Portal Novi list

LeBronu Jamesu suigrači pomažu stajat/Foto: REUTERS

LeBronu Jamesu suigrači pomažu stajat/Foto: REUTERS

NBA insajder Adrian Wojnarowski potvrdio je vijest, ali njegovi izvori su rekli kako se Lakersi već sada pripremaju da će LeBron propustiti čak sljedeća 3-4 tjedna. 



RIJEKA NBA insajder Shams Charania prenosi kako će LeBron James, koji je u subotu protiv Atlante ptretrpio ozljedu gležnja, propustiti najmanje dva tjedna akcije.


Drugi ugledni NBA insajder Adrian Wojnarowski potvrdio je tu vijest, ali njegovi izvori su rekli kako se Lakersi već sada pripremaju da će LeBron propustiti čak sljedeća 3-4 tjedna.


Težak je to udarac za Lakerse, koji već nešto više od mjesec dana igraju i bez drugog najboljeg igrača Anthonyja Davisa, koji ima problema s listom. Aktualni prvaci javili su da neće žuriti s njegovim povratkom bez obzira na ozljedu Jamesa, tako da se očekuje da će Davis izbivati s terena još najmanje sljedeća dva tjedna, a u najgorem slučaju će se vratiti otprilike u isto vrijeme kao i James.




Lakersi su trenutačno treći u Zapadnoj konferenciji, no pitanje je koliko će uspjeti zadržati tu poziciju narednih tjedana.