Riječko ime

Kvarner 2010 pronašao novog trenera, Pavić bi ovih dana trebao finalizirati dogovor s klubom

Katarina Blažević

Branimir Pavić/Foto Arhiva NL

Branimir Pavić/Foto Arhiva NL

Od preuzimanja Kvarnera od strane nove Uprave na čelu s predsjednikom Robertom Jurkovićem, 43-godišnji Pavić se isticao kao jedan od glavnih kandidata, zajedno s Radanovićem i Šćepanovićem, koji su već pod ugovorom s GGMT Viennom, odnosno Karlsruheom



RIJEKA Branimir Pavić do kraja bi ovog tjedna trebao biti potvrđen kao novi trener Kvarnera 2010. Riječki stručnjak potvrdio je kako ugovor još uvijek nije potpisan, ali je vrlo blizu završetka finalnih dogovora s klubom.


Od preuzimanja Kvarnera od strane nove Uprave na čelu s predsjednikom Robertom Jurkovićem, 43-godišnji Pavić se isticao kao jedan od glavnih kandidata, zajedno s Radanovićem i Šćepanovićem, koji su već pod ugovorom s GGMT Viennom, odnosno Karlsruheom. Pavić je, s druge strane, u ožujku ove godine zaključio svoju priču na klupi kosovskog Bashkimija, s kojim je prošle sezone došao do finala Kupa te četvrtfinala prvenstva.


U svojoj je karijeri bio trener i tamošnjeg Velleznimija te Peje s kojom je osvojio Superkup te bio viceprvak države, jednu je polusezonu vodio gruzijsku Kavkasiju, dok je u španjolskoj Gironi bio glavni trener u Europrobasket International Akademiji.




U Hrvatskoj je trenirao prvoligaša (drugi rang) Pulu 1981 te A-2 ligaše Dubravu, Matulje te Kastav, gdje je i ostavio najveći trag kao igrač i dugogodišnji trener mlađih kategorija te seniora.