Courtney Fells

Kvarner 2010 doveo Amerikanca u svoje redove, igrao je i u NBA razvojnoj ligi

Katarina Blažević

Courtney Fells

Courtney Fells

Fells je dobro poznat treneru Kvarnera Branimiru Paviću, obojica su prošle sezone bili u kosovskoj Superligi. Pavić je trenirao Bashkimi, dok je Fells bio igrač Prizrenija te Peje, a sezonu je završio s prosjekom od 14 poena, 5 skokova i 3.7 asista po utakmici



RIJEKA Riječki prvoligaš Kvarner 2010 se uoči nove sezone u kojoj ima velike ambicije pojačao iskusnim Amerikancem Courtneyjem Fellsom, 35-godišnjim igračem koji može igrati na pozicijama dva i tri.


Fells je dobro poznat treneru Kvarnera Branimiru Paviću, obojica su prošle sezone bili u kosovskoj Superligi. Pavić je trenirao Bashkimi, dok je Fells bio igrač Prizrenija te Peje, a sezonu je završio s prosjekom od 14 poena, 5 skokova i 3.7 asista po utakmici.


Inače, radi se o igraču koji je 2009. godine, nakon završenog North Carolina State Universityja i odigrane NBA Ljetne lige s ekipom Orlando Magica, otišao u ciparski AEL Limassol. Igrao je i u klubovima u Izraelu, Italiji (Virtus Bologna), Dominikanskoj Republici, a nastupao je i u NBA razvojnoj ligi za Austin Spurse, Texas Legendse te Westchester Knickse.