KOMENTAR TRENERA MODRIH

Krznar nakon remija s Legijom u Zagrebu: “Vidjeli smo da smo snažniji i to ćemo potvrditi u Varšavi”

Portal Novi list

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Imali smo više od igre, dvije-tri izuzetno dobre prilike, a primili smo gol kad smo trebali povisiti rezultat na 2:0. Vidjeli smo da smo snažniji i bolji i potvrdit ćemo to u Varšavi", rekao je KrznarZAGREB U prvom susretu 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je u Zagrebu odigrao 1:1 protiv Legije iz Varšave. Trener Damir Krznar i jedini Dinamov strijelac Bruno Petković dali su komentar na utakmicu.


“Izuzetno zahtjevna utakmica. Imali smo više od igre, dvije-tri izuzetno dobre prilike, a primili smo gol kad smo trebali povisiti rezultat na 2:0. Vidjeli smo da smo snažniji i bolji i potvrdit ćemo to u Varšavi”, rekao je Krznar te se osvrnuo na spornu situaciju u kojoj je mogao biti dosuđen kazneni udarac.


“Previd suca, ali na to se mora računati. To je sastavni dio igre. Griješe igrači, a griješe i suci.”
“U zoni otvaranja Legije je bilo bar poteškoća u pokrivanju prelaske iz prve u druge sezone. To moramo riješiti. Niski blok je funkcionirao, a pokušat ćemo riješiti i prvi dio da ih s presingom ugrozimo češće”, rekao je.


Svoj komentar na utakmicu dao je i Bruno Petković.


“Rezultat je mjerilo u sportu i to što smo bolji je ipak rezultiralo tim da smo u egalu. Mislim da smo bolji, čeka nas paklena borba tamo i nadamo se prolasku”, rekao je Petković, koji smatra da je na njemu bio načinjen prekršaj za najstrožu kaznu.


“Ne možemo vratiti što je bilo. Ja sam uvjeren da je to bio jedanaesterac. Ne znam iz kojeg razloga nema VAR-a do play-offa. Nema smisla vraćati se i plakati za prolivenim mlijekom.”


“Navijači su vjetar u leđa, ali dok ne uđu u teren, mislim da se igra 11 na 11. U zadnje tri godine smo igrali jako puno bitnih utakmica na ispadanje i već posjedujemo neko iskustvo tako da se trebamo znati nositi s takvim pritiskom”, zaključio je Petković.