Promjene u Dinamu

Krešimir Antolić smijenjen u Maksimiru, Mamićeva ekipa odnijela pobjedu na Skupštini

Hina

Vlatka Peras i Krešimir Antolić/Foto PIXSELL

Vlatka Peras i Krešimir Antolić/Foto PIXSELL

Dio članova Skupštine je na dnevni red stavilo temu izglasavanja nepovjerenja Krešimiru Antoliću. Postupkom glasovanja je većinom prijedlog i usvojen



ZAGREB U ponedjeljak je održana redovna sjednica Skupštine GNK Dinamo na kojoj je, između ostaloga, izglasano nepovjerenje članu Uprave Krešimiru Antoliću.


Dio članova Skupštine je na dnevni red stavilo temu izglasavanja nepovjerenja Krešimiru Antoliću. Postupkom glasovanja je većinom prijedlog i usvojen. Daljnja procedura nalaže da Izvršni odbor na svojoj sjednici provede odluku Skupštine kao najvišeg tijela GNK Dinamo, navodi se u priopćenju na klupskoj internetskoj stranici.


Bez obzira na to što poslovna 2022. godina nije završila, dosadašnji financijski pokazatelji ukazuju na to da će u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca ove godine biti ostvareni očekivani prihodi u iznosu od 445 milijuna kuna, ukupni će rashodi biti u iznosu od 435 milijuna kuna te je očekivana bruto dobit u iznosu od 10 milijuna kuna. Kompletno financijsko izvješće bit će kompletirano do 28. veljače 2023. godine kada će revidirano financijsko izvješće biti predano u Registar neprofitnih organizacija, dodaje se u priopćenju.




Uz to je predsjednik Mirko Barišić dao kratki komentar na aktualnu temu stadiona u sklopu dnevnog reda kazavši ”nadam se da smo na najboljem putu da, uz podršku gradskih i državnih vlasti, pa i UEFA-e, realiziramo plan izgradnje stadiona”.