Nogomet

Krenula je prodaja ulaznica za derbi s Hajdukom na Rujevici. Evo cijena

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Ilustracija / Foto Mateo Levak

S Rujevice su objavili i dodatne informacije i upozorenja uoči derbijaRIJEKA Nogometaši Rijeke i Hajduka 7. listopada igraju derbi na Rujevici u sklopu 11. kola SuperSport HNL-a, a danas su iz riječkog kluba objavili kako je počela prodaja ulaznica.


“Sve ulaznice su personalizirane te je za kupnju obvezno predočiti osobni dokument (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) svake osobe. Također, mole se navijači da uz sebe uz osobni dokument imaju i karticu kompleta ulaznica, člansku iskaznicu ili dječju člansku iskaznicu (ako posjeduju) kako bismo ubrzali proces kupnje”, navedeno je na stranicama Rijeke.


Ulaznice se mogu nabaviti online putem, ali u tom slučaju isključivo za članove HNK Rijeka, dok ostali mogu nabaviti na blagajnama na zapadnom ulazu od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati, subotom od 9 do 13 sati, dok na dan utakmice zapadna blagajna radi od 14 sati, a istočna od 15 sati.
Prodaja ulaznica petak i subotu (6. i 7. listopada) bit će isključivo za članove HNK Rijeka i kluba navijača Armada (uz predočenje članske iskaznice Armade).