Osmo kolo

Kramarić upisao dvije asistencije u uvjerljivoj pobjedi Hoffenheima, hrvatski napadač prvi je asistent Bundeslige

Hina

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim, a istaknuo se asistencijama pa je tako dodavao za prvi i posljednji pogodak na susretu. Time je Kramarić ostvario petu i šestu ligašku asistenciju u sezoni te je trenutačno prvi asistent Bundeslige



SINSHEIM U prvom susretu 8. kola Bundeslige nogometaši Hoffenheima su kao domaćini bili vrlo uvjerljivi protiv Kölna te su slavili s 5-0.


Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim, a istaknuo se asistencijama pa je tako dodavao za prvi i posljednji pogodak na susretu. Time je Kramarić ostvario petu i šestu ligašku asistenciju u sezoni te je trenutačno prvi asistent Bundeslige.


U 31. minuti je Kramarić lijepo asistirao Bebou za prvi pogodak na ogledu, s tim da je Bebou zabio i drugi gol za Hoffenheim. Potom su se u nastavku dvoboja u strijelce upisivali Baumgartner (51. minuta), Geiger (74.) i Posch (87.), kojem je pogodak također namjestio hrvatski nogometaš.




Bila je ovo treća pobjeda Hoffenheima u sezoni s kojom je skočio na osmo mjesto ljestvice. Hoffenheim sada ima 11 bodova, a mjesto ispred njega je upravo Köln s 12 bodova.


Sve ostale utakmice ovog kola se igraju tijekom vikenda.