Bundesliga

Kovačev Wolfsburg poražen od Bayerna, Maneu poništena dva pogotka zbog zaleđa

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Josip Stanišić je ostao na klupi za pričuve Bayerna, dok je Josip Brekalo za Wolfsburg igrao od 84. minute



MUENCHEN Nogometaši Bayerna pred svojim su navijačima svladali Wolfsburg sa 2-0 u posljednjoj utakmici 2. kola njemačke Bundeslige.


Vodeći pogodak za Bavarce postigao je Jamal Musiala u 33. minuti udarcem s ruba kaznenog prostora. Za 2-0 strijelac je bio Thomas Mueller koji je preusmjerio udarac Joshue Kimmicha s ruba kaznenog prostora i tako prevario gostujućeg vratara Casteelsa.


Postigao je Bayern još dva pogotka, u oba slučaja strijelac je dio Sadio Mane, ali kako u 20., tako i u 74. minuti, novi napadač njemačkog prvaka našao se u zaleđu.




Josip Stanišić je ostao na klupi za pričuve Bayerna, dok je Josip Brekalo za Wolfsburg igrao od 84. minute.


Nekadašnji trener Bayerna i izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, koji je od ove godine na klupi Wolfsburga, dočekan je pljeskom na Allianz Areni.


Nogometaši Mainza i Union Berlina odigrali su 0-0 u prvoj utakmici nedjeljnog programa. Obje momčadi su u prva dva kola osvojile četiri boda. Union Berlin je na petom, a Mainz na šestom mjestu.


Vodeći Bayern i drugoplasirana Borussia Dortmund imaju maksimalnih šest bodova, a po četiri boda, osim Uniona i Mainza, imaju Koeln i Borussia Moenchengladbach.